Aquatex nyheder

På Færøerne drikker man vand fra fjeldene. Ligeså imponerende naturen er, ja ligeså rent er deres drikkevand.

Project Manager Kim Jessen er netop vendt hjem efter en tur til Færøerne, hvor han sammen med  vores svenske samarbejdspartner, Rensman AB, besøgte vandforsyninger og industrivirksomheder.

Aquatex var indkaldt til en specifik opgave om rensning af store rørledninger og benyttede samtidig lejligheden til at vende miljøvenlige rensnings- og desinfektionsløsninger med både myndigheder, vandværker og industri.

Rensningen af vandledningerne foregår i et tæt samarbejde med vores svenske partner, Rensman AB, og udføres med både EKOPIG rensegrise samt luft- og vandspuling.

Den efterfølgende klorfrie desinfektion fore​går som altid med Aquatex desinfektionsprodukter indført med doseringspumpen Injektor. Det er både hurtigere og mere miljøvenligt.

Selvom vandindvindingen på Færøerne er noget forskellig fra det, vi kender i Danmark, er der naturligvis også der behov for løbende at sikre sig, at produktions- og distributionsanlæg er rene og kimfri.

Normalt er man ikke plaget af vintervejr, når man befinder sig lige midt i Golfstrømmen, men vi var så heldige at opleve sneklædte fjelde så langt øjet rakte.

En spændende og lærerig tur som vi glæder os til at fortælle mere om i takt med, at vi udfører opgaverne.​

Desinfektionsprodukter

Aquatex P2 Desinfektionspray
P2 desinfektionspray fra AquatexBrug P2 desinfektionsspray når du ønsker:et produkt der er godkendt af fødevarestyrelsen - og med sikkerhed kan[...]
Aquatex MultiC desinfektionsprodukt til vandværker
Desinfektionsprodukt til vandværker- godkendt af Fødevarestyrelsen Aquatex MultiC10 literDesinfektion af vandledninger, rentvandstanke, boringer, vandrørHurtigere desinfektion betyder hurtigere idriftsætningSikker desinfektion fjerner farlige[...]
Aquatex CleanDes godkendt desinfektionsprodukt til vandværker
Aquatex CleanDesGodkendt desinfektionsprodukt til desinfektion af store, nye vandledninger, rentvandstanke og drikkevandsboringer.Aquatex CleanDes godkendt af Fødevarestyrelsen og baseret på brintoverilte[...]

Vil du være med til at dele viden om drikkevand, så tilmeld dig her.
Vi samler ny viden fra praktiske opgaver på vandværker i Tyskland, Norge, Sverige og Danmark, fra udstillinger, seminarer og universiteter - og fra dig. Så tilmeld dig nu.

__CONFIG_optin__{"optin":4870,"color":"orange","size":"big","text":"Tips om hurtigere ledningsrens","layout":"vertical"}__CONFIG_optin__

Søg efter det du mangler på hele hjemmesiden: