Tlf: 70 260 400

Åbent alle hverdage

97 % kundetilfredshed

+ 20 års erfaring som specialister

Vinder af børsens gazelle 2021

  • Tlf: 70 260 400
  • 99 % kundetilfredshed 
  • 20 års specialisterfaring
  • 2021: Børsens gazellepris

er erstattet med

Descale8805 renseprodukt til fjernelse af kalk, mangan, okker og rust
Descale8805 fjerner kalk, okker, rust, manganDescale8805 opløser og fjerner alle forekomster af kalk, okker, rust, korrosioner og mangan i vandførendesystemer til[...]

Renseprodukt til varmevekslere og rør

Med det miljøvenlige MRA CLI kan du rense, udsyre, affedte og afkalke varmevekslere og rør af rustfri stål, stål og kobberlegeringer på stedet uden at skulle skille varmeveksleren ad.

MRA CLI fjerner rust og kalk

  • et flydende rustfjernings- og afkalkningsmiddel beregnet for drikkevandsinstallationer og industrielle vandsystemer
  • særligt egnet til varmevekslere og rørsystemer lavet af specialstål, stål og kobberlegeringer.
  • er mere økonomisk og mere effektivt end almindelige syrer, fordi dey fjerner rust, kalk, okker, og affedter i samme arbejdsgang.
  • MRA CLI anvendes til opløsning af glødeskaller og oxyderinger på metaller, afkalkning og afrenser overflader på kort tid.

Nem bortskaffelse af MRA CLI

MRA CLI er miljøvenligt, afgiver ikke farlige dampe og kan nemt bortskaffes til kloak.

Rensning af varmevekslere og rør - rustfri stål og kobber

rensning og afkalkning samt korrossionsfjerning af belagte overflader i varmevekslere, rørvekslere, pladevekslere af rustfri stål, stål og kobberlegeringer for at fjerne kalk, rust, korrosioner, fedt og snavs.

MRA CLI fjerner belægninger i selv komplicerede installationer, hvor der ikke kan foretages en mekanisk rensning (rørsystemer, pladevarmevekslere etc.). MRA CLI beskytter stål og kobberlegeringer mod korrosionsangreb.

Fjernelse af rust og glødeskaller

Til fjernelse af lettere rustdannelser og glødeskaller efter svejsning og fremstilling af jernrør og stålrør. Opløsning: alt efter rusten og glødeskallernes sværhedsgrad.

Renseprodukter til rør

Descale8805 renseprodukt til fjernelse af kalk, mangan, okker og rust
Descale8805 fjerner kalk, okker, rust, manganDescale8805 opløser og fjerner alle forekomster af kalk, okker, rust, korrosioner og mangan i vandførendesystemer til[...]
LimeX+ afkalkningsprodukt til varmevekslere og rør
LimeX+ afkalker dine varmevekslere og rør hurtigereLimeX+ opløser og fjerner alle forekomster af kalk i vandførendesystemer til varme, køling, proces- og[...]
BiofilmX fjerner biofilm i tanke og rør
BiofilmX fra AquatexBrug BiofilmX når du ønsker:et miljøvenligt produkt til at fjerne biofilmafrensning af biomateriale fra rørsystemer og overfladerafrensning af[...]

Bestil på TLF: +45 70 260 400 - eller på email

Søg efter det du mangler på hele hjemmesiden: