Afkalkning af rør, varmevekslere og kølesystemer hurtigere

Udsyring af varmeveksler

Vil du have fuld cirkulation i dine tilkalkede rør og varmevekslere på kortest tid uden at beskadige installationer, så har vi både miljøvenlige produkter og hurtig udsyringsservice.

Hvordan foregår en udsyring af vandrør og kølerør​

Vi skruer en ventil af rørsystemet eller tager et rørstykke ud for at fastslå, hvad belægningerne består af. Undertiden er det nærmest ren kalk, men lige så ofte ser vi en blanding af kalk, okker, rust og mangan.​

Valg af afkalkningsprodukt​

​Når du har fastslået, hvad belægningerne består af, vælger du:

  • MRA CLI fjerner kalk, okker, rust, mangan, biomaterialer
  • DECALCON A40 til afkalkning
  • RS 200 til affedtning af glykolanlæg og for olier.
  • Når du bestiller, vejleder vi dig til det bedste produkt til din opgave. Vi har yderligere en række specialprodukter ud over de nævnte.

Alle produkter kommer med datablade og vejledning. De bevarer pakninger og har beskyttende inhibitorer mod efterfølgende korrosioner.

De er biologisk nedbrydelige og kan bortskaffes til kloak.

Fremstillingen af udsyringsprodukter sker under ISO 9001 og ISO 14001. Holdbarheden er op til 2 år.​ Levering sker på 1-2 dage.

Bjarne Ravn, Aquatex - Water Mnagement

Bjarne Ravn

​Få et tilbud på en rensning eller udsyringsprodukter til dine rør, ledninger og vekslere

- RING: TLF: +45 70 260 400 -

Vil du selv afkalke, så ring for renseprodukter og udstyr eller send en email

- du får en priside samme dag. Vi har renseteams over hele landet - også tæt på dig.

Cirkuler afkalkningsmidlet til belægninger er opløste og kan skylles ud​

Kalkfjerningsproduktet pumpes ind i rør eller varmevekslere med en CIP-pumpe​ og cirkuleres lige indtil alle belægningerne er fjernet og der igen er fuldt gennemløb. Det kan tage nogle få timer og helt op til et døgn alt efter belægningernes hårdhed og tykkelse.

Udled restproduktet efter afkalkningen til kloak​ og neutraliser

Når du er færdig med udsyringsarbejdet, pumper du restproduktet ud til kloak og skyller grundigt med NEUTRALISATOR for at sikre anlægget mod korrosioner.​ Der er kun tilbage at teste gennemløbet og effekten efter rensningen.

Kalkbelægninger korroderer rør og vekslere og koster penge i tabt varmeoverførsel​

Biofilm og belægninger af kalk, okker og mangan nedbryder alle typer installationer og forhindrer gennemløb. Det øger dine vedligeholdelsesomkostninger til nye rør, ventiler og vekslere, ligesom den nedsatte gennemstrømning betyder et højere energiforbrug og risiko for driftstop.

Derfor bør du løbende måle gennemstrømning, trykfald og varmeoverførsel, så du kan indsætte en afkalkning, før det bliver for dyrt - eller for sent.​

close

RING MIG OP

​Indsæt fornavn, email og TLF, så ringer jeg dig op.