Solvarmeanlæg

Rensning af solvarmeanlæg

Skal dit solvarmeanlæg blive ved at levere den varme, som du forventer og som skal være med til at betale din investering i solvarmeanlægget, så er det nødvendigt, at du følger effektiviteten på din varmeproduktion.

Dit solvarmeanlæg bliver fyldt med slam

Med tiden vil dine rør og varmevekslere til solvarmeanlægget blive fyldt med biofilm, slam og belægninger. Det betyder, at du skal bruge mere strøm til at pumpe din kølevæske rundt og din varmeveksler overfører ikke varmen effektivt. På den måde bliver dit overskud på varmeproduktionen mindre, og tilbagebetalingstiden på dit solvarmeanlæg bliver forlænget. I værste fald er dit solvarmesystem slidt op, før din investering er tjent hjem.

Hold øje på effektiviteten på dit solvarmeanlæg

Kontroller løbende om du får samme varmeeffekt ud af dit solvarmesystem, som da det var nyt. Falder effekten bør du snakke med en solvarmeekspert for at få optimeret tit varmeanlæg.

Produkter og service til rensning af solvarmeanlæg

Aquatex har produkter til at cirkulationsrense dit solvarmeanlæg, så både rør og varmevekslere bliver helt rene og kan gide dig en optimal varmeproduktion, som da dit solvarmeanlæg var nyt.

Rensningen foregår ved at cirkulere en af vores renseprodukter rundt i rør og varmeveksler, indtil alle belægningerne er helt væk. Du skal regne med, at opgaven kan klares på en dag. Så er du klar til at skrue op for varmen igen.

Rensning af solpaneler

Kontroller om dine solpaneler med tiden producerer mindre strøm, fordi de sætter til med snavs og skidt. Få renset solpanelerne med skånsomme og effektive produkter, så du igen får den el-gevinst, som du er stillet i udsigt, da du købte dit solfangeranlæg.

Kontakt os for hurtigt hjælp.