Tlf: 70 260 400

Åbent alle hverdage

97 % kundetilfredshed

+ 20 års erfaring som specialister

Vinder af børsens gazelle 2021

  • Tlf: 70 260 400
  • 99 % kundetilfredshed 
  • 20 års specialisterfaring
  • 2021: Børsens gazellepris

Handelsbetingelser

Handelsbetingelser for køb af varer hos Aquatex aps. Læs dem venligst omhyggeligt. Vi bestræber os på at give dig sikkerhed, når du køber hos os, så du får en god oplevelse.

Handelssted:

Aquatex Water Management aps

Lindholm Havnevej 31, 5800 Nyborg

Danmark

Web: aquatex.dk

E-mail: info@aquatex.dk

TLF: +45 70 260 400

CVR: DK-2686 7185


Aquatex Water Management (Aquatex) er et gammelt handels- og servicefirma med mange kunder i industrien, byggebranchen, vandværkssektoren, søfarten mm. hovedsageligt i Danmark, Norge og Sverige. Det er din garanti for, at Aquatex kan levere varen og også eksisterer i fremtiden. Se også Aquatex’ hovedhjemmeside på www.aquatex.dk samt www.isocut.eu.

Betaling

Hos Aquatex aps kan du betale med følgende betalingsmidler:

  • Dankort (VISA/Dankort)
  • Mobilepay
  • Mastercard (Dansk)
  • Maestro
  • JCB

Betalingen for varerne trækkes først, når varerne sendes fra Aquatex. Der kan aldrig trækkes et større beløb, end det du har godkendt ved købet.Der betales ikke kortgebyr hos Aquatex.

Aftaleforhold med Aquatex indgåes på dansk.

Betalingsbetingelser for firmaer ved køb på faktura: 15 dage netto efter faktura dag.

Levering

Leveringstiden er 1 hverdag. Vi afsender varen samme dag for bestillinger afgivet inden kl. 15.00. Hvis det skal med fragtmand, skal bestillingen afgives inden kl. 12.00.

Alle ordrer sendes med UPS/GLS som brev/pakke eller med fragtmand. Større pakker, bl.a. kemikalier, sendes med fragtmand.

Er du ikke hjemme på leveringstidspunktet, vil UPS/GLS aflevere pakken efter aftale med dig. Kan pakken ikke afleveres som aftalt, sendes den retur til os.

Ønsker du ikke pakken sendt igen, forbeholder vi os ret til at opkræve de fragtomkostninger, der har været forbundet med at sende pakken.

Ved levering til andre lande: Kontakt os venligst.

Reklamationer

Hvis der mod forventning skulle opstå skader under forsendelsen af dine varer eller, hvis du ved modtagelsen opdager, at en vare er behæftet med fejl, beder vi dig hurtigst muligt kontakte os på e-mail: info@aquatex.dk eller telefon +45 70 260 400, for at få afklaret dit problem.

Som forbruger har man 2 års reklamationsret, hvilket betyder at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation, såfremt varen ikke er fejlbehæftet. Dette betinger, at reklamationen er berettiget. Vi ønsker kun glade og tilfredse kunde og kan kun opfordre dig til at tage kontakt, hvis der er problemer med de varer, du har købt. Købelovens reklamationsret betyder, at du som kunde kan klage over fejl og mangler ved produktet, som er opstået 24 måneder efter købet. Det er dog en forudsætning, at disse mangler ikke er opstået som følge af din fejlagtige brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd. Når du returnere varen bedes du vedligge følgende:– Beskrivelse af varen– Din kvittering med navn, adresse og eventuelt bankoplysninger som varens værdi kan henføres til. Husk altid at sende varen retur i forsvarlig emballage.

Fortrydelsesret

Ved fortrydelse, fejl eller mangler yder vi 14 dages fuld returret efter varens modtagelse. I december er returretten udvidet – Varer der er købt i december byttes til og med 6. januar det efterfølgende år. Når varen returneres, kan dette kun ske, hvis varen leveres i væsentlig samme stand og mængde, som da du modtog den. Når du udnytter fortrydelsesretten, betaler vi omkostningerne, der er forbundet ved at returnere varen. Du kan returnerer på følgende måder (Erhvervskunder KUN mod forudgående aftale og RMA-nummer, ellers nægtes modtagelse):– Sende varen retur til Aquatex aps, Damsbovej 19 B, DK-5492 Vissenbjerg, Danmark.– Nægte modtagelse af varen – UPS/GLS sender herefter varen retur uden udgifter for dig.– Aflevere varen hos Aquatex aps, Damsbovej 19 B, 5492 Vissenbjerg, Danmark. Herefter refunderes den samlede købesum inkl. eventuel fragt. Beløbet kan tilbagebetales til din bank eller betalingskort. Bemærk venligst at vi ikke modtager pakker, der er sendt pr. efterkrav. Ved returnering af en vare, skal kvittering eller kopi af denne vedlægges/medbringes. Denne kvittering er modtaget på den opgivet mailadresse. – Derudover er forbrugeraftaleloven gældende.

Sikkerhed

Hos Aquatex lægger vi meget vægt på, at betalingssikkerheden for vores kunder er betryggende, så du kan føle dig helt sikker, når du handler. Derfor anvender vi de sikreste og bedste betalingsteknologier, der er på markedet.

Betales der med betalingskort, er du altid sikret mod misbrug. Du har nemlig mulighed for at afvise en betaling, når du modtager din betalingsoversigt. Du har ingen selvrisiko i tilfælde af at dit kort bliver misbrugt i en internetbutik, der som netshop.aquatex.dk benytter SSL (Secure Socket Layer) i sit betalingssystem. Dermed er du bedre sikret sammenlignet med handel i en almindelig butik, hvor du har en selvrisiko på 1200 kr., hvis dit dankort misbruges ved anvendelse af pin-koden.Data, du sender i forbindelse med dit køb betalt med betalingskort, er altid krypterede (SSL), og det er således kun PBS, der kan læse dem. Aquatex eller andre har ikke mulighed for at læse dine informationer.


Persondatapolitik

Hos Aquatex benytter vi os af “sessionscookies” til at styre, hvad der bliver lagt i indkøbskurven, mens du navigerer dig rundt på hjemmesiden. “Sessioncookies” gemmes ikke på din PC, men forsvinder når du lukker din PC eller webbrowser. Log-statistik bruges til at opsamle infomation for at give et statistisk billede af antallet af besøgende, hvor de kommer fra og hvordan de bevæger sig rundt i shoppen. Dette er med til at give os et billede af hvilke varer vore kunder syntes bedst om. Log-statistikken anvendes kun internt med det formål at optimere sortimentet, shoppen og dens funktionaliteter.

Når du bestiller på netshop.aquatex.dk opsamles navn, adresse, telefon og e-mail for at vi kan ekspedere din ordre. Vi gemmer dine oplysninger i vores kundecenter. Derved undgår du at indtaste dine oplysninger næste gang, du handler hos os. Aquatex er ansvarlig for disse oplysninger og de opbevares i 5 år i henhold til bogføringslovens regler om opbevaring af regnskabsmateriele. Vi opbevarer og transmitterer ikke kundeoplysninger krypteret. Som registreret har du altid mulighed for at få indsigt og gøre indsigelser mod en registrering i forhold til reglerne i persondataloven. Alle vores kundeoplysninger og e-mail oplysninger, herunder oplysninger om alle vores nyhedsbrevs abonnenter, vil blive opbevaret sikkert og ikke videregivet eller solgt til 3. person.

Fejl og mangler

Der tages forbehold for udsolgte varer, trykfejl og stavefejl samt leveranceændringer fra vore leverandører som Aquatex ikke kan kontrollere.

B2B Handelsbetingelser:

B2B handelsbetingelser

Disse almindelige salgs- og leveringsbetingelser gælder for alle leverancer af produkter og/eller serviceydelser fra Aquatex. Leveringsbetingelserne er gensidigt bindende for Aquatex og Køber, med mindre andet er udtrykkeligt aftalt. Aquatex er ikke bundet af vilkår fremsat af Køber, som afviger fra Leveringsbetingelserne, medmindre sådanne vilkår er aftalt skriftligt mellem Aquatex  og Køber.


Tilbud

Ethvert tilbud fra Aquatex er bindende i 8 dage fra tilbudsdato, medmindre andet er udtrykkeligt aftalt mellem parterne.


Ordre

Afgivne ordrer er først forpligtende for Aquatex , når Køber har modtaget Aquatex’ skriftlige, herunder elektroniske ordrebekræftelse.


Priser

Alle priser er ekskl. moms, offentlige afgifter af enhver art, transport, ekspeditionsgebyr m.v. Priser fremgår af Aquatex’ til enhver tid gældende prisliste eller af fremsendt ordrebekræftelse.


Levering og risikoens overgang

Leveringsomkostningerne betales af Køber. Levering sker med Rødekro Kurér, GLS, UPS eller vognmand.


Forsinkelse

Såfremt Aquatex ikke leverer til aftalt tid, kan Køber skriftligt kræve levering og fastsætte en endelig og rimelig frist herfor. I tilfælde af væsentlig forsinkelse er Køber berettiget til at hæve købet. Hvis der er aftalt successiv levering, er Køber dog alene berettiget til at hæve den forsinkede delleverance.


Undersøgelsespligt

Køber skal straks ved modtagelsen, og inden produkterne tages i brug, gennemgå de leverede produkter, for at sikre sig, at disse er mangelfri og leveret aftalemæssigt.


Betaling

Betaling skal ske senest den dato, fakturaen angiver som sidste rettidige betalingsdag. Såfremt en sådan ikke er angivet, skal betaling ske kontant ved levering. Ved for sen betaling opkræves renter af forfaldne beløb med 2% pr. påbegyndt måned.

Alle priser en eksklusiv moms.

Ansvar for mangler og ansvarsbegrænsning

Aquatex er kun ansvarlig for mangler, der skyldes fejl i materialer eller udførelse, og ikke for mangler, der kan henføres til forkert behandling, installation, anvendelse eller opbevaring. Det er således en betingelse for Aquatex’ ansvar, at Køber eller bruger har anvendt det leverede på forskriftsmæssig og forsvarlig måde samt ifølge Aaquatex’ eventuelle anvisninger. Køber og bruger henvises til at følge brugsvejledninger, kataloger og brochurer, der er leveret med produktet, eller til selv at indhente de fornødne oplysninger om anvendelsesområdet samt korrekt anvendelsesmåde og løbende servicering af produktet.

Køber bærer selv risikoen for, at Aquatex’ leverance er egnet til formål, der er særligt gældende for Køber. Viser det sig, at produktet er behæftet med mangler, har Aquatex ret til at foretage afhjælpning eller omlevering efter eget valg.

 

Produktansvar og følgeskader/indirekte tab

Aquatex er ikke ansvarlig for skader forvoldt af et produkt på fast ejendom eller løsøre, som indtræder, mens produktet er i Købers besiddelse. Aquatex er heller ikke ansvarlig for skader på produkter, der er fremstillet af Køber, eller på produkter, hvori produkter fremstillet af Køber indgår. I den udstrækning Aquatex måtte blive pålagt produktansvar over for tredjemand for sådanne skader, er Køber forpligtet til at holde Aquatex skadesløs. Køber er endvidere forpligtet til at lade sig medsagsøge ved den domstol eller voldgiftsret, som behandler krav rejst mod Aquatex på grundlag af en sådan skade.

Aquatex er under ingen omstændigheder ansvarlig for drifts-, tids-, avance- eller andre indirekte tab hos Køber eller Købers kunder eller andre brugere af Aquatex’ produkter. Køber kan ikke kræve erstatning til dækning af de omkostninger, der måtte være ved nedtagelse og genmontering af de genstande eller installationer, hvori produktet måtte være blevet brugt.

Reklamationer

Krav vedrørende mangler, forsinkelse, produktansvar eller andre krav om erstatning skal fremsættes skriftligt til Aquatex uden ugrundet ophold.


Fortrydelsesret

Når ordren er leveret på kundes adresse, tilhører varerne nu køber, og kan ikke fortrydes og sendes tilbage mod tilbagebetaling af købesummen. 


Force majeure

I tilfælde af, at levering, rettidig levering eller mangelfri levering, hindres eller forsinkes af begivenheder uden for Aquatex’ kontrol, herunder, men ikke begrænset til, arbejdskonflikt, driftsforstyrrelser, transportvanskeligheder eller anden tredjemands svigt eller lignende, kan Aquatex ansvarsfrit udskyde levering eller helt eller delvist annullere ordren efter eget valg ved meddelelse til Køber hurtigst muligt.


Tvister

Enhver tvist, der måtte opstå mellem parterne skal afgøres ved voldgift, medmindre Aquatex bestemmer, at tvisten skal afgøres ved de danske domstole.

Søg efter det du mangler på hele hjemmesiden: