Aquatex nyheder

Fri for legionella i feriecentret på 24 timer

Vi havde fået lidt småtravlt for en uge siden.
3 akutte projekter dukkede op, ligesom Kim og Anders var ved at aflevere en stor renovering af drikkevandstanke for Padborg Vandværk.

Akut legionellaudbrud - en diskretionssag

Det ene projekt kommer som en opringning fredag morgen fra et af Danmarks største feriecentre. Jeg kan selvfølge ikke nævne navne. Legionellaproblemer er en diskretionssag.

Flere bliver syge inden en vandanalyse er klar

Centeret har konstateret legionella - på den tidskrævende måde med en laboratoriekontrol.
8-14 dage tager det.

Imens sender man en bøn op, om at ingen bliver smittet med legionella. Den smitter jo ved at indånde inficerede vanddampe fx. i brusebadet, ved du.

Vi viser de nye produkter og udstyr til forebyggelse og bekæmpelse af legionella med energibesparelser på Aquatex Drikkevandsdag 2016 - meld dig til her inden 30.9. og spar 200 kr.

Test for legionella på 25 minutter og red menneskeliv

HydroSense Legionella Test Kit - test for legionella på 25 minutter

HydroSense Legionella Test Kit - test for legionella på 25 minutter

Anders kaster sig i den reklamefri bil forsynet med HydroSense Legionella Test Kit.

Med dem kan han på kun 25 minutter fastslå, om der er legionellabakterier i anlægget, og hvor alvorligt det er.

Under turen får han fat i vores centrallager i Vissenbjerg og sender noget renseprodukt afsted med kurer, så vi kan begynde desinfektionsrensningen straks.

AquateCalc app hjælper med beregning af desinfektionsopgaver

AquatexCalc app beregner din næste renseopgave

Med den nye app AquatexCalc får han hurtigt en oversigt over de rigtige produkter, opløsningen, mængden og prisen. Det sparer tid. Du kan selv hente den GRATIS i App Store eller Google Play.

Nogle timer senere hjælper HydroSense testkittet hurtigt med at afdække situationen og efter en gennemgang af vandanlægget, er renseprodukterne kommet frem og rensningen kan begynde.

Næste morgen er både anlægget til det kolde vand såvel som det varme renset, og HydroSense vandprøven viser 0 legionella (under 100 CFU).

Feriecentret har nu anskaffet sig nogle HydroSense test, så det selv kan kontrollere vandforsyningen og straks gribe ind, hvis der skulle blive behov for det.

Legionellabakterierne er i løbet af 24 timer sendt på ferie, og feriecenteret kan igen koncentrere sig om de velkomne gæster.


Prisen er for hele programmet på Aquatex Drikkevandsdag kr. 895,00 ex. moms. Benyt vores EarlyBird tilbud inden 30.9. og spar 200 kr. Du kan betale på faktura, EAN eller VISA.


Søg efter det du mangler på hele hjemmesiden: