Varmevekslere

Udsyring og afkalkning af varmevekslere på skibe

rensning af varmeveksler på stedet
Fungerer dine varmevekslere eller olievekslere på skibet ikke optimalt på grund af belægninger, så kontakt Aquatex for et overslag på en rensning / udsyring af dine varmevekslere - eller på renseprodukterne - eller ring på telefon +45 70 260 400.

Få råd om rensning her
- eller Ring TLF: +45 70 260 400

Vi renser og udsyrer alle typer varmevekslere i ejendomme, på fjernvarmeværker, på skibe og i industrien - se under varmevekslere.

Varmevekslere, pladevarmevekslere og rørvekslere afrenses og afkalkes nemt, hurtigt og miljøskånsomt og som oftest på stedet med Aquatex produkterne. Det betyder, at du får renset dine varmevekslere hurtigt og skånsomt.
Det sparer tid og omkostninger, når vi i stedet for at demontere dine vekslere, cirkulationsrenser dem på stedet.

Varmevekslere med selv tynde belægninger øger dit energiforbrug til køling eller varme med 30%.
Bestil en rensning nu RING TLF: +45 70 260 400.

Afkalkning af varmevekslere med driftsbesparelser

Vi afkalker, affedter og fjerner skidt og belægninger af alle typer i dine vekslere og renser dem på stedet uden at skille dem ad.

Det sparer dig både tid og penge, eller vi leverer relevante produkter og udstyr til rensning af varmevekslere så som rørvekslere eller pladevekslere, hvis du har brug for at gøre det selv.

Vi leverer renseprodukter med vejledninger, datablade og 24-timers support.

Rensning af varmevekslere - kontakt os her for service - eller for renseprodukterne. - eller ring på telefon +45 70 260 400 - vi klarer også de vanskelige belægninger.

Rensning af plader til varmevekslere

Demonterer du varmevekslere og renser pladerne manuelt, kan vi tilbyde dig en række produkter, så pladerne bliver helt rene.
Pladerne neddyppes i et kar med relevante Aquatex renseprodukter. Ring TLF: +45 70 260 400 og hør nærmere.

CIP-rensning af varmevekslere

Få renset din varmeveksler på stedet som en cirkulationsrensning. Monter 2 tilkoblinger på hhv. ind- og udgang til påkobling af Aquatex T20. Cirkuler renseproduktet, indtil veksleren er ren. Hurtigt og enkelt.

Du sparer udgifter til pakninger, demontering, ekstra plader, reserve veksler og er kun ude af drift i kort tid.

Rensning af rørvekslere

Det er meget enkelt at rense din rørveksler ved at cirkulere et Aquatex renseprodukt, indtil rørveksleren er helt ren. Du undgår at ødelægge rørene og at skabe ru overflader og dermed grobund for nye belægninger. Det er hurtigere end mekanisk rensning og kan ske på stedet uden demontering.

Rensning af olievekslere

Olievekslere renses lige som andre vekseltyper med et Aquatex affedtningsprodukt for affedtning gennem cirkulation af renseproduktet. Ingen demonteringer. Intet behov for dyre pakninger. Olieveksleren er fuld funktionsdygtig efter få timer.

Rensning af glykol / amoniak vekslere

Fastbrændt glykol, fedt og olier fjerner du nemt ved at cirkulationsrense dine veksler på henholdsvis glykolsiden og på siden med amoniak.

Aquatex specialprodukt er et særdeles hurtigtvirkende produkt til at få denne type veksler helt ren. Men kontakt os forinden, så vi kan rådgive dig med hensyn til produkltvalg, opløsning, temperaturer og virketid.

Renseprodukter til rør

Bestil på TLF: +45 70 260 400 - eller på email