Privatslivspolitik Aquatex Water Mananagement

Indsamling og anvendelse af personoplysninger

Behandling af personoplysninger – opfyldelse af kontrakt

I forbindelse med dit køb hos Aquatex Water Management aps har du indtastet en række personoplysninger, herunder særligt

  • Dit navn
  • Din adresse
  • Din emailadresse
  • check
    Dit telefonnummer
  • check
    Dine betalingsoplysninger

Disse personoplysninger behandler vi i forbindelse med ekspederingen af dit køb, da det er nødvendigt for, at vi kan opfylde vores del af handlen [samt i en efterfølgende periode på 5 år, så du lettere kan handle ved os en anden gang]. Herefter bliver oplysningerne slettet.

Hvis du har bestilt levering, vil oplysningerne om dit navn, adresse, telefonnummer og e-mailadresse blive udleveret til vores fragtfirmaer, pt. Rødekrø Kurér, GLS, UPS, PostNord, med henblik på levering af dine indkøb.

Behandling af personoplysninger – samtykke

Tilmelder du dig nyhedsbrevet, giver du samtykke til, at vi må kontakte dig pr. e-mail med nyhedsbreve, tilbud og opdateringer af fx sikkerhedsdatablade og produktanvendelse. Vi behandler din e-mailadresse og oplysningerne om dine køb hos os, indtil det ikke længere er relevant. Det vil i praksis sige, indtil du gør os opmærksom på, at du ikke længere ønsker at modtage e-mails fra os.

Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Dette kan du enten gøre ved at benytte linket i bunden af vores e-mails eller ved at kontakte os på samtykke@aquatex.dk og oplyse, at du ikke længere ønsker at modtage vores nyhedsbreve og tilbud.

Datasikkerhed

Uanset om vi behandler dine personoplysninger med henblik på opfyldelsen af en kontrakt eller på baggrund af dit samtykke, vil vi altid behandle dine personoplysninger sikkert og fortroligt i overensstemmelse med gældende lovgivning, herunder persondataforordningen og databeskyttelsesloven.

Dine oplysninger vil alene blive anvendt til det formål, de er indsamlet til, og vil blive slettet, når dette formål er opfyldt eller ikke længere relevant.

Vi anvender tredjeparter til behandling af dine betalingsoplysninger (Dibs) og til håndtering af dine køb (AgileCRM, e-conomic, Mailgun). Vi har indgået databehandleraftaler med disse databehandlere, hvilket er vores garanti for, at de overholder gældende regler om beskyttelse af dine personoplysninger.

Oplysning, indsigelse, ændring, dataportabilitet og sletning

Du kan altid kontakte os for at få oplyst, hvilke af dine personoplysninger vi ligger inde med. Dette kan ske ved henvendelse til:

Aquatex Water Management aps
CVR-nr. 26867185
Kanalvej 11, 5600. Faaborg
Tlf.: +45 70 260 400

E-mail: info@aquatex.dk

Cookies

Vores website www.aquatex.dk anvender cookies

En cookie er en lille tekstfil, der opbevares på din computer eller lignende for at kunne genkende den. Der er ingen personlige oplysninger gemt i vores cookies, og de kan ikke indeholde virus.

Sådan sletter eller blokerer du for cookies
http://minecookies.org/cookiehandtering

Formål med cookies på vores website:

  • At gemme dine indstillinger så det er nemmere for dig
  • Trafikmåling og statistik
  • Målretning og frekvensstyring af annoncering

Tredjeparter med adgang til at sætte cookies
Hjemmesiden anvender cookies fra følgende tredjeparter:

  • Google Analytics

Hvis der er fejl i vores oplysninger, kan du altid bede om at få dem rettet, så vi har de rigtige, lige som du har ret til at få udleveret oplysningerne i et almindeligt format (dataportabilitet). Har du ønsker om ændring eller dataportabilitet, er du også meget velkommen til at skrive til os på ovennævnte e-mailadresse.

Ønsker du ikke længere, at vi skal behandle dine personoplysninger, eller at vi skal begrænse behandlingen af dine personoplysninger, kan du også sende os en anmodning herom til ovennævnte e-mailadresse.

Hvis du ønsker at klage over Aquatex Water Management aps' behandling af dine personoplysninger, kan dette ske til Datatilsynet, på adressen Borgergade 28,5., 1300 København, telefon 33 19 32 00 e-mail: dt@datatilsynet.dk.

Copyright 2018 Aquatex Water Management



LuminUltra i boks

"Lær hvordan hurtig-analyser af drikkevand giver dig større forsyningssikkerhed
og besparelser på driften"

Invitation til internationalt seminar - kun 35 pladser