Pumper og udstyr til rensning og desinfektion på vandværker

Aquatex Injector Doseringspumpe

Injector doseringspumpe til desinfektion af vandledninger og legionellabekæmpelse i ejendomme og skibe.

Grundfos doseringspumpe. Kan indstilles i dosering fra 0,01% til 100%.

Indbygget vandur til kontrol af flow.

Tilslut til 240 V, til vandforsyning og til vandledningen, der skal desinficeres.

Tilslut desinfektionsprodukt fx Aquatex MultiDes eller Aquatex CleanDes.

Indstil doseringen, åben for vandet og start doseringspumpen. Desinfektionen er i gang. Hurtig og effektiv.

Aquatex Injector Doseringspumpe

Aquatex AIR-Comet og E-Comet lavtrykssprøjter til tankrensning

Air-Comet og E-Comet er to typer lavtrykssprøjter til hurtigere rensning og desinfektion af rentvandsbeholdere, ferskvandstanke, anlæg til drikkevand, iltningstrapper, filterbassiner, tage, facader, fliser etc.

Den bløde vandstråle trænger ind overalt, beskytter overfladerne i tankene og tillader renseprodukterne maksimal effekt.

AIR-Comet og E-Comet lavtrykssprøjten er udstyret med en trinløs, indstillelig teleskopstang/lanse, som fås i to størrelser: 170-470 cm og 220-620 cm samt med et 80 liters blandingskar til rense– og desinfektionsprodukterne.

Air-Comet tankrensningsudstyr

Comet lavtrykssprøjten er selvansugende og tørløbssikret. Tryk og ydelse reguleres via lufttilførslen, og kapaciteten er stor nok til, at der kan arbejdes med 2 sprøjtelanser og meget lange slanger på samme tid og selv i store højder som ved rensning og desinfektion af vandtårne.

Kompressorens kompakte opbygning med trykluftdrevet dobbeltmembranpumpe i kunststof gør lavtrykssprøjten nem at håndtere og betjene.

E-Comet tankrensningsudstyr

Comet lavtrykssprøjten kan bæres, køres og transporteres stående eller liggende. En lynkobling forbinder slangen mellem kompressor og pumpen, så det er nemt at benytte kompressoren alene.

Udstyret med fugtudskiller, luftfilter, trykmanometer. Desuden kan tryk– og luftmængde justeres.

E-Comet må ikke anvendes med renseprodukter, der indeholder saltsyre som fx. Aquatex TankClean Super. Vi anbefaler altid Aquatex TankClean+ til rentvandsbeholdere.

Desinfektionsprodukter

Aquatex P2 Desinfektionspray
Aquatex P2 desinfektionspray Aquatex P2 Defektionspray 500 ml P2 DesinfektionsprayFAKTA Indhold:Hydrogenperoxid Holdbarhed: 8 uger efter ibrugtagning, 12 mdr. uåbnet 24/7[...]
Aquatex MultiC desinfektionsprodukt til vandværker
Desinfektionsprodukt til vandværker- godkendt af Fødevarestyrelsen Aquatex MultiC10 literDesinfektion af vandledninger, rentvandstanke, boringer, vandrørHurtigere desinfektion betyder hurtigere idriftsætningSikker desinfektion fjerner farlige[...]
Aquatex CleanDes godkendt desinfektionsprodukt til vandværker
Aquatex CleanDesGodkendt desinfektionsprodukt til desinfektion af store, nye vandledninger, rentvandstanke og drikkevandsboringer.Aquatex CleanDes desinfektionsprodukt til vandledninger med stor volumenAquatex CleanDesFAKTAIndhold:HydrogenperoxidGodkendt[...]