Rensning af vandledninger

rensning af rør og dræn for urinsten i EVAC og toiletter

Rensning af vandledninger, råvandsledninger, vandrør for belægninger af kalk, okker, mangan, rust, slam, biomaterialer og alle typer bakterier med vand/luft, rensegrise eller kemi.

Rensning af dine vandledninger kan betyde store energibesparelser og færre problemer med forureninger og forbrugere, der melder om sort eller rødt vand.

Få råd om rensning af vandledninger eller ring TLF: 70 260 400 og få et overslag med det samme over, hvad det koster at få renset din vandledning.

Vi har de hurtigste og mest effektive renseløsninger og kommer over hele landet, uanset om du har 30 mm rør eller 1000 mm vandledninger til rensning - om det er mindre strækninger, eller det drejer sig om hele bydele.

Bjarne Ravn, Aquatex - Water Mnagement

Bjarne Ravn

​Få et tilbud på en rensning 

- RING: TLF: +45 70 260 400 -

- du får en priside samme dag. Vi har renseteams over hele landet - også tæt på dig.

Rensning af vandledning efter

Rensning af råvandsledninger nedsætter energiforbruget

En af vores kunder har har fået renset råvandsledninger til 4 boringer. På hver boringspumpe sparer han nu 13% på sit energiforbrug - året rundt.

Prøv at regne ud hvor meget en 13% nedgang i energiforbruget vil betyde for dig, og hør os på TLF: 70 260 400, hvad en rensning koster.

Vil du selv rense dine vandledninger, står vi til rådighed med rådgivning, kemiske renseprodukter, rensegrise og udstyr.

Bare ring 70 260 400. Beskriv venligst opgaven med oplysninger om:

  • Rørdimensioner
  • Længde
  • Rørmateriale: PE, PVC etc.
  • Hvad er det for belægninger
  • Hvor kraftige er belægningerne
  • Ønsket rensemetode: Kemisk, mekanisk, luft/vand

​Få et tilbud på en rensning 

- RING TLF: +45 70 260 400 -

Cases på rensning og desinfektion af rør og ledninger

Rensning af 15 km Tissø ledning på 24 timer
Foto: Kalfor - De "døde svampe" efter rensningResume: Aquatex Water Management i samarbejde med Rensman AB og Kalundborg Forsyning renser[...]
11 km ledning renset med luft/vand på Færøerne
11 km vandledning renset på Færøerne Forbrugerne på vandværket i Runavik kan igen vaske tøj uden at det hele bliver[...]