28% energibesparelse på råvandsledninger

28,7% ENERGIBESPARELSE

Vores samarbejdspartner i Sverige, Rensman, har i de seneste måneder renset 10 råvandsledninger med et opsigtsvækkende resultat.

En gennemsnitlig energibesparelse på råvandsledninger på over 28% taler for sig selv og svarer til vores erfaringer på danske vandværker.

Kontakt os her, hvis du også vil spare på energiforbruget.​

10 renseopgaver med en dokumenteret energibesparelse på i gennemsnit 28,7%.

Sted

Energibesparelse

Skegrie 1

17,1%

Skegrie 3

17,6%

Serresjö 1

21,7%

Serresjö 3

19,0%

Klagstorp 1

24,4%

Sjövik

21,0%

Äspö

40,0%

Vemmerlöv

59,3%

Västervång

29,2%

Duvslaget

37,4%

Gennemsnitlig energibesparelse

28,7%

Kontakt mig for aftale om en gennemgang af dine råvandsledninger, og lad os sammen se på, hvor meget du kan spare – hver eneste dag året rundt!

Energibesparelser fra minimum 17% og op til 59% er både væsentlige og stemmer godt overens med vores erfaringer fra Danmark.

Ud over et lavere energiforbrug opnår du også mindre slitage på dine pumper, når de ikke skal arbejde så hårdt og længe for at transportere den samme mængde vand.

Råvandsledninger renses mekanisk ved at skyde en serie af forskellige EKOPIG rensegrise gennem råvandsledninger med vandtryk.

Rensegrisene roterer i ledningerne og renser dem fri for belægninger, så vandstrømmen uhindret kan nå vandværket med lavest muligt energiforbrug

Rensman udfører også rensningsopgaver for Aquatex i Danmark, ligesom de forhandler vores rense- og desinfektionsprodukter i Sverige med stor succes.

Aquatex er til gengæld importør og forhandler af Rensmans kendte Ekopig rensegrise.

Click Here to Leave a Comment Below

Leave a Comment: