Aquatex nyheder

VANDposten april nr. 178 2011 skriver netop i en artikel af Hans Nørgaard “Tilsyn af tørbrønde …” om den tragiske ulykke i Strøby Egede, hvor en vandværksarbejder omkom. Som det fremgår af artiklen, var det ikke et dødsfald forårsaget af saltsyren under udsyringen af boringen, der var årsag til ulykken, men sandsynligvis en hjertefejl hos brøndboreren.

Alligevel kan det ikke undgå at give stof til eftertanke. Netop den første indskydelse, at dampene fra saltsyren under udsyringen kunne have været årsag til til dødsfaldet. Det er en kendt risiko og en af årsagerne til, at vi har en bekendtgørelse om udførelsen af arbejdet.

80% mindre syrepåvirkning giver færre ulykker

Vil du minimere risikoen for ulykker på grund af saltsyredampe ved udsyring af boringer, så skulle du teste vores patenterede CARELA BIO-PLUSforte til udsyring af boringer. Det giver 80% mindre syrepåvirkning i dine boringer, fjerner flere belægninger, giver ingen lugtgener og er miljørigtigt. En ekstra fordel er, at boringerne får en bedre ydelser og holder i flere år.

Få et legionella opslagsværk

Når du tilmelder dig vores nyhedsbrev, får du et opslagsværk fyldt med tips til, hvordan du skal håndtere legionella i forskellige situationer.


Søg efter det du mangler på hele hjemmesiden: