Vandprøver på 10 minutter

Vandprøver på 10 minutter QGA test kit

Med vandprøver på 10 minutter kan du undgå det kæmpe problem, at det tager 2-5 dage, inden vandværker, hospitaler, svømmehaller, ejendomsselskaber, industrier og rederier kan få fastslået, om drikkevandet, vandet i brusebadet eller kølevandet er rent og fri for bakterier.

I løbet af 2-5 dage kan endnu flere mennesker blive syge, samtidig med at tusindvis af mennesker måske står uden rent vand.

Video - Vandprøver på 10 minutter

Videoen viser på 4 minutter og 12 sekunder hvordan du hurtigt og sikkert kan teste dit​ vand. Engelske undertekster - uden speak.

Nyt testkit laver vandprøver på 10 minutter​

Aquatex har sikret sig rettighederne til QGA Water Test Kit for Skandinavien. Med testkittet kan du teste alle former for vand for bakterier i løbet af kun 10 minutter og på stedet. Ring og få en pris på sættet. - Eller hvis du har brug for at kende kvaliteten af dit vand i dag.

Bjarne Ravn, Aquatex - Water Mnagement

Bjarne Ravn

​Få et tilbud QGA Water Test

- RING: TLF: +45 70 260 400 -
eller send en e-mail

Vandprøver på drikkevand, brugsvand, kølevand, procesvand - på 10 minutter!

Du kan teste vandet i en hel bygning, hospital eller skib på en dag.

QGA Water Test Kit sendes på markedet i begyndelsen af februar 2016, så alle der har brug for at levere rent vand, kan anskaffe sig testkittet og efter 1 timer undervisning være i stand til selv at udføre vandanalyser på alle typer anlæg til drikkevand, brugsvand, kølevand og meget mere.

QGA Water test Kit består af​

PhotonMaster

QGA water test kit Photonmaster

PhotonMaster i solid kuffert med software og kabler til analyse af QGA vandprøver.

Starter Kit

qga pipetter til vandtest

2 pipetter på 1 ml og 100 mcl samt holdere til prøveglas

Water Test Kit

qua starter kit til vandprøver

Består af engangsprøjte, filter, prøveglas, væsker til 50 eller 100 vandprøver.

Hurtigere, nøjagtigere, billigere vandprøver​

QGA testen er ikke kun meget hurtigere end de obligatoriske vandanalyser, som den ikke erstatter, men den er også betydeligt mere nøjagtig - og ikke mindst billigere.

Demo på hurtige vandprøver - gratis vandanalyse

Vi udstiller blandt andet på alle Danske Vandværksmesser i Roskilde, Aars og Fredericia. Kom og se en demo af QGA Water Test - tag 2 dl vandprøve med. Så får du en gratis vandanalyse i det omfang vi kan nå det.​

Del viden - meld dig til

Bjarne Ravn

Rådgiver vandværker, industri, ejendomsselskaber, søfart og offshore om forsyningssikkerhed, driftsoptimering, legionella, energibesparelse og drikkevand.

Skriv en kommentar

Skriv en kommentar