Trykprøvning af rør og vandledninger - med sikker desinfektion

Trykprøvning af rør

Trykprøvning af rør og ledninger kræver erfaring og det rette udstyr.

Når trykprøvningerne udføres sikkert og korrekt, sparer du både tid og penge.

Rensning af vandledning Runavik, Færøerne


Kontakt os i god tid for tilbud og referencer, inden du skal have foretaget din næste trykprøvning.

Bestil info om trykprøvning nu
RING TLF: +45 70 260 400
- eller kontakt på email her
- Vi har teams over hele landet - 

Trykprøvning og desinfektion af ledninger med stor volumen

Rensning af rør

Vi er specialister i trykprøvning af meget store vandledninger med samtidig miljøvenlig desinfektion. Rør over lange strækninger og med stor volumen kan kun med sikkerhed desinficeres under trykprøvningen med de specielle og godkendte Aquatex produkter, som bevarer desinfektionsevnen under alle forhold og ved langvarige desinfektioner.

Miljøvenlig udledning af desinfektionsprodukt

Aquatex desinfektionsprodukter kan meget nemt bortskaffes, fordi de er ugiftige og biologisk nedbrydelige. Det sparer tid og omkostninger. Godkendt af Fødevarestyrelsen.

Desinfektion af gamle og nye vandledninger

Gamle og nye vandledninger skal ikke desinficeres på samme måde. Gamle ledninger indeholder belægninger og biofilm, der giver næring til vandets naturlige bakterier. Derfor skal de desinficeres med et produkt, som nedbryder og fjerner biofilm og løse belægninger.

Effektiv desinfektion​ af ledninger

Nye vandledninger lagt omhyggeligt bør være rene indvendig og behøver kun svamp og en let desinfektion. Det er ikke tilstrækkeligt at dyppe en svamp i klorin eller klorin. Kontakttiden bliver for kort og desinfektionsopløsningen kan ikke gøres stærk nok.

Kun ved at fylde ledningen med specialudviklede desinfektionprodukter til drikkevandsforsyning, kan du opnå en sikker desinfektion, som er betydelig billigere end en række vandprøver og elforbrug og vandspild til skylninger.

Bjarne Ravn, Aquatex - Water Mnagement

Bjarne Ravn

Kontakt Aquatex hvis du vil have den bedste løsning på trykprøvning og desinfektion af vandledninger. Det er hurtigere og billigere.

- RING: TLF: +45 70 260 400 -

Ring også for desinfektionsprodukter, doseringspumper og rensegrise.

- du får en priside samme dag. Vi har renseteams over hele landet - også tæt på dig.

11 km ledning renset med luft/vand på Færøerne
11 km vandledning renset på Færøerne Forbrugerne på vandværket i Runavik kan igen vaske tøj uden at det hele bliver[...]
Rensning af fjernvarmerør
FÅ RENSET FJERNVARMERØR og andre typer rør og ledningerHar du nedsat flow i fjernvarmeforsyningens distributionsledninger på grund af korrosioner og[...]
28% energibesparelse på råvandsledninger
28,7% ENERGIBESPARELSE Vores samarbejdspartner i Sverige, Rensman, har i de seneste måneder renset 10 råvandsledninger med et opsigtsvækkende resultat.En gennemsnitlig[...]